Respectam si protejam confidentialitatea clientilor nostri. In cele ce urmeaza, puteti citi despre felul in care prelucram datele dvs. personale.
Politica de Confidentialitate Criospa descrie gestionarea datelor furnizate sau colectate pe platformele noastre digitale, ceea ce ofera vizitatorului posibilitatea de a ne contacta si de a beneficia de serviciile noastre. Politica de Confidentialitate respecta Regulamentul General UE privind Protectia Datelor cu Caracter Personal 2016/679 („GDPR”) si legislatia locala.

 

1. Baza legala pentru procesarea datelor

Atunci cand procesam date personale in legatura cu un contract sau cu un potential contract cu dvs., baza legala pentru procesare este faptul ca aceasta este necesara pentru indeplinirea contractului cu dvs. sau pentru a lua anumite masuri, la cererea dvs., inainte de incheierea unui contract. Daca baza legala pentru procesare este acordul, aveti dreptul de a va retrage acordul in orice moment, dupa cum se mentioneaza in prezentul document, dar acest lucru nu afecteaza legitimitatea procesarii datelor de catre  inainte de retragerea acordului dvs. In cazul in care dezvaluim date personale organelor de aplicare a legii sau altor organisme guvernamentale, acest lucru se face in baza faptului ca avem obligatia legala de a o face.

 

2. Motivul si scopul pentru care colectam date cu caracter personal

MIGDAR CONSULTING SRL colecteaza urmatoarele categorii principale de date cu caracter personal, in vederea atingerii urmatoarelor scopuri principale:

 

2.1 Ca parte a operatiunilor generale ale MIGDAR CONSULTING

Colectam date cu caracter personal ale persoanelor, clientilor, furnizorilor (inclusiv ale unor terte parti, furnizoare de servicii) si ale altor parti. Aceste date pot include numele persoanelor, detalii de contact si alte informatii necesare pentru efectuarea operatiunilor de afaceri cu dvs. sau cu organizatia dvs.

 

2.2 Pentru a raspunde solicitarilor

Puteti decide sa ne furnizati date personale, inclusiv numele dvs., adresa de e-mail sau alte informatii de contact cand ne contactati prin telefon, e-mail, posta sau folosind platformele noastre digitale. Aceste informatii personale ne permit sa raspundem solicitarilor privind chestiuni legate de produsele si serviciile MIGDAR CONSULTING, detalii privind masuratori si oferte de pret.

 

2.3 Clienti si potentiali clienti

Putem colecta datele personale ale clientilor si ale potentialilor clienti, inclusiv nume, informatii de contact, informatii privind plata si carduri de credit, informatii de credit si alte informatii care ne sunt necesare pentru efectuarea operatiunilor cu respectiva persoana sau organizatie.

 

2.4 Dezvoltarea afacerii

Informatiile personale pe care ni le furnizati si informatiile personale pe care le colectam pe platformele noastre digitate vor fi folosite pentru a creste nivelul de intelegere a clientilor nostri si pentru a asigura o comunicare relevanta in toate aspectele relatiei dintre dvs. si MIGDAR CONSULTING. Datele personale vor fi folosite si pentru dezvoltarea de servicii.

 

2.5 Comunicari de marketing

Putem folosi datele personale cu acordul dvs., daca acest lucru este solicitat, pentru a va informa cu privire la operatiunile, produsele sau serviciile MIGDAR CONSULTING. Daca nu doriti sa primiti informatii ulterioare, puteti sa va dezabonati usor si gratuit de la comunicarea noastra de marketing in orice moment. Pentru aceasta, va rugam sa trimiteti un email pe adresa office@criospa.ro, cu subiectul DEZABONARE. Daca va dezabonati de la comunicarile de marketing, vom sterge datele dvs. personale in termen de doua luni, daca aceste date nu sunt procesate si in alte scopuri mentionate in sectiunea 2.1-2.9.

 

2.6 Sondaje ale clientilor si vizitatorilor

Putem colecta date personale de la vizitatorii platformelor digitale sau de la clienti, ca parte a sondajelor noastre privind produsele si serviciile noastre.

 

2.7 Potentiali angajati si contractori

Atunci cand o persoana se inscrie pentru ocuparea unei pozitii in cadrul companiei sau incheie un contract cu noi, putem colecta anumite date personale, cum ar fi numele, informatii de contact, informatii referitoare la istoricul de munca, diplome de studii, verificari relevante de dosare si informatii referitoare la interese profesionale. Acestea pot fi colectate direct de la persoana in cauza, de la un consultant de recrutari si de la angajatorii anteriori ai persoanei sau de la alte persoane, inclusiv din referinte si surse facute publice. Aceste informatii sunt folosite pentru a ne informa sau asista in luarea deciziei referitoare la a face o oferta de angajare sau la incheierea unui contract cu persoana respectiva.

 

2.8 In vederea respectarii legii

Putem colecta date personale conform cerintelor sau permisiunilor legii. Datele personale, precum si cele nepersonale colectate de noi, sunt considerate confidentiale si nu vor fi niciodata vandute sau cedate unor terte parti, cu exceptia cazurilor mentionate in sectiunea 2 si 4.

 

3. Cum colectam datele dvs. personale

Colectam datele personale pe care ni le furnizati atunci cand solicitati produse, servicii sau informatii de la noi, cand va inregistrati in vederea participarii pe forumuri publice sau alte activitati pe platformele noastre digitale, cand raspundeti la chestionare pentru clienti sau cand interactionati in alt fel cu noi.

 

3.1 Link-uri la alte pagini web

Aceasta pagina de internet contine linkuri catre alte pagini de internet (cum ar fi Facebook, Google+, YouTube, Pinterest), carora nu li se aplica Politica de Confidentialitate MIGDAR CONSULTING. Va rugam sa tineti cont de faptul ca nu ne asumam alte pagini de internet si continutul acestora. Va incurajam sa cititi politica de confidentialitate a fiecarei pagini de internet pe care o vizitati.

 

4. Transmiterea datelor dvs. catre alte companii

Nu vom transmite datele dvs. personale decat cu exceptia anumitor situatii, in care se includ:

  1. Daca parti ale grupului sau terte parti asigura servicii pentru noi, de exemplu, livrarea de colete si relatii cu clientii. Acestor companii li se interzice sa foloseasca datele dvs. personale pentru alte scopuri decat cele solicitate de catre noi sau prin lege.
  2. Daca transmitem informatiile dvs. unor companii din cadrul grupului sau unor terte parti pentru a asigura siguranta clientilor nostri, pentru a ne proteja drepturile si proprietatea noastra pentru a respecta procedurile legale, sau in alte cazuri, in situatia in care consideram, cu buna credinta ca dezvaluirea informatiilor respective este solicitata prin lege.
  3. Daca ne permiteti sa transmitem informatiile dvs. personale cu terte parti, cum ar fi:
    1. Decideti sa transmitem datele dvs personale unor companii atent selectate pentru ca acestea sa va poata trimite oferte si promotii referitoare la produsele si serviciile lor.
    2. Ne indrumati sa transmitem datele dvs. personale unor platforme sau pagini de internet ale unor terte parti, cum ar fi paginile de socializare.
    3. In cazul in care cooperam cu furnizori externi de servicii (procesatori de date), incheiem acorduri de procesare a datelor referitoare cu furnizorii de servicii care va proceseaza datele dvs. personale.

Nu am inclus o lista completa a tuturor celor ce primesc datele personale, doar cei care se gasesc in afara UE. Motivul este ca suntem parte a unui grup operational mare, la nivel global, care lucreaza cu un numar mare de recipienti de date personale. Includerea tuturor acestor recipienti nu ar ajuta la claritate. De asemenea, schimbam in mod periodic furnizorii. Prin urmare, ar fi o povara administrativa uriasa sa actualizam lista tuturor acestor recipienti. De asemenea, ar trebui sa va informam de fiecare data cand adaugam sau stergem un astfel de recipient, ceea ce ar fi impovarator pentru dumneavoastra. De aceea, consideram ca a va prezenta o lista cu categoriile de recipienti reprezinta o modalitate mai transparenta si mai facila decat includerea tuturor recipientilor pe lista.

 

5. Controlul si deciziile dumneavoastra

Va oferim posibilitatea de a exercita o anumita masura de control si anumite decizii referitoare la colectarea, folosirea si transmiterea datelor dvs. personale. In conformitate cu legislatia locala, nivelul dvs. de control si decizie poate cuprinde:
Puteti modifica deciziile dvs. in ceea ce priveste subscriptiile, scrisorile de informare si alertele
Puteti decide daca primiti comunicari de marketing de la noi despre produse si servicii, care credem ca v-ar interesa
Puteti decide daca transmitem datele dvs. personale altor companii pentru ca acestea sa va poata trimite comunicari de marketing referitoare la produsele si serviciile lor
Puteti decide daca doriti sa primiti reclame de la retele de publicitate, schimburi de date, analize de piata si alti furnizori de servicii
Puteti solicita accesul la datele dvs. personale pe care le stocam pentru a corecta informatiile incorecte sau incomplete si, in anumite imprejurari, puteti solicita ca datele pe care le stocam sa fie transferate unui alt controlor, accesul la ele sa fie restrictionat sau ca acestea sa fie sterse din registrele noastre (drepturi ca persoana fizica). De asemenea, aveti dreptul sa obiectati fata de procesarea datelor dvs. personale de catre noi.
Puteti exercita controlul si puteti lua decizii sau puteti solicita accesul la datele dvs. personale, contactand serviciul de Relatii cu Clientii, Responsabilul Local pentru Confidentialitate sau urmand instructiunile furnizate in comunicarile care v-au fost trimise. Va rugam sa tineti cont de faptul ca daca nu ne permiteti sa colectam date personale de la dvs., este posibil sa nu putem sa va furnizam anumite produse si servicii si este posibil ca unele din serviciile noastre sa nu poata tina cont de preferintele sau interesele dvs. Daca aveti intrebari referitoare la datele personale specifice despre dvs. pe care le procesam sau retinem, va rugam sa contactati Serviciul de Relatii cu Clientii sau Responsabilul Local pentru Confidentialitate.
Vom raspunde solicitarii dvs. de a va exercita oricare dintre drepturile dvs. in termen de 1 luna, dar avem dreptul de a prelungi acest interval cu doua luni. Daca vom prelungi intervalul de raspuns, va vom informa in termen de 1 luna de la data solicitarii dvs.

 

6. Securitatea, integritatea si retinerea datelor

Securitatea, integritatea si confidentialitatea datelor dvs. personale sunt deosebit de importante pentru noi. Am implementat masuri tehnice, administrative si de securitate fizica ce sunt menite sa protejeze datele dvs. personale de acces, dezvaluire, utilizare si modificare neautorizate. La anumite intervale, ne revizuim procedurile de securitate pentru a include tehnologii si metode adecvate de data recenta. Va rugam sa tineti cont de faptul ca, in ciuda celor mai bune eforturi ale noastre, nicio masura de securitate nu este perfecta sau impenetrabila. Vom retine datele dvs. personale atata timp cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor mentionate in prezenta Politica de Confidentialitate MIGDAR CONSULTING cu exceptia cazului in care o perioada mai indelungata de retinere este ceruta sau permisa prin lege. In mod regulat, vom improspata informatiile pentru a ne asigura ca acestea sunt actuale.

 

7. Transfer, stocare si procesare globala a datelor

Compania noastra actioneaza la nivel global si putem transfera datele dvs. personale anumitor companii sau unor terte parti din diferite locatii in lume, in vederea atingerii scopurilor descrise in prezenta Politica de Confidentialitate MIGDAR CONSULTING. Ori de cate ori datele dvs. personale sunt transferate, stocate sau procesate de catre noi, vom lua masuri rezonabile de asigurare a confidentialitatii datelor dvs. personale. In plus, atunci cand folosim sau dezvaluim date personale transferate din Uniunea Europeana, respectam prevederile Scuturilor de Confidentialitate TRUSTe EU-US si Swiss-U.S, folosim clauze contractuale standardizate aprobate de catre Comisia Europeana, adoptam alte mijloace in conformitate cu legislatia din Uniunea Europeana in vederea obtinerii unor masuri de siguranta adecvate, sau obtinem acordul dvs.
Datele dvs. personale sunt stocate pe servere amplasate in Uniunea Europeana.

 

8. Modificari la Politica de Confidentialitate MIGDAR CONSULTING

Ocazional, putem modifica prezenta Politica de Confidentialitate MIGDAR CONSULTING pentru a cuprinde cele mai recente tehnologii, practici din industrie, cerinte de reglementare sau pentru alte scopuri. Intotdeauna vom posta cea mai recenta versiune pe platformele noastre digitale. De aceea va sfatuim sa cititi cu regularitate Politica de Confidentialitate. In situatiile in care suntem obligati prin lege, vom obtine acordul dvs.

 

9. Observatii si intrebari

Daca aveti observatii sau intrebari referitor la Politica de Confidentialitate MIGDAR CONSULTING, va rugam sa ne contactati la telefon 0751253338 sau pe email office@criospa.ro.
Puteti depune o plangere referitoare la felul in care procesam datele dvs. personale. Ne puteti contacta folosind informatiile de contact mentionate la sfarsitul prezentei Politici de Confidentialitate. In cazul in care se face o plangere, numele si informatiile de contact ale reclamantului trebuie comunicate catre MIGDAR CONSULTING S.R.L. Vom investiga reclamatia si vom raspunde in termen de 1 luna. In cazul in care considerati ca nu am rezolvat in mod satisfacator reclamatia dvs., puteti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1 Bucuresti, Romania, e-mail anspdcp@dataprotection.ro.

 

10. Informatii de contact

Telefon: +40751253338
E-mail: office@criospa.ro

Aceasta pagina de internet este detinuta si operata de catre MIGDAR CONSULTING SRL.
Prezenta Politica de Confidentialitate a fost actualizata ultima data in luna noiembrie 2021.