Îți dorești un ten întotdeauna tânăr și radiant? Atunci cu siguranță nu trebuie să neglijezi efectele pozitive pe care masajul facial le are asupra tenului.

Efectul tratamentului este un ten perfect regenerat, hranit, hidratat si relaxat!

Zi de zi, fie că zâmbim sau ne încruntăm, mușchii feței se încordează, contribuind astfel la apariția ridurilor de expresie. Masajul facial are rolul de a relaxa acești mușchi și de a reduce aspectul liniilor fine și ridurilor, îmbunătățind aspectul general al pielii . Dacă masajul facial este combinat și cu o cremă hidratantă, șansele de a avea o piele cu aspect mai tânăr cresc considerabil. Masajul feței ajută pielea tenului să-și păstreze elasticitatea oferită de colagen și aspectul neted pentru mai mult timp.

Masajul facial aduce cu sine nenumarate beneficii, atat pentru tenul tau, cat si pentru starea de sanatate. Practicat regulat, acesta stimuleaza circulatia sangelui si accelereaza drenajul limfatic, atenuand eficient ridurile si senzatia de umflatura la nivelul fetei.
Zone: fata , gat si decolteu

Pentru rezultate bune si de durata se recomanda tratamente regulate (2-3 ori/ saptamana) pe perioade de 4-8 saptamani – frecventa tratamentelor difera de la client la clientt, in functie de varsta, aspectul pielii, produsele folosite pentru ingrijirea tenului, etc.

Contraindicatii

boli ale pielii

rani deschise

ten acneic