Relaxare & Terapeutic

Relaxare & Terapeutic

Masajul de relaxare se poate realiza si barbatilor si femeilor, dureaza 30 sau 50 de minute. Se realizeaza pe tot corpul, insistandu-se pe zonele mai incordate.

Anticelulitic cu bete de bambus

Anticelulitic cu bete de bambus

Un masaj care incurajeaza detoxifierea organismului, ajuta la spargerea tesutului adipos si detensioneaza muschii incordatii. Un masaj ideal de incercat in perioada unui program fitness sau detox.

Drenaj limfatic cu electrostimulare

Drenaj limfatic cu electrostimulare

Drenajul limfatic este o tehnică gândită să trateze o gamă largă de afecțiuni caracterizate prin inflamație tisulară.

Vacuum

Vacuum

Terapia vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice, ce are la baza un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii afectate de celulita.

Impachetari la cald

Impachetari la cald

Impachetarea la cald se realizeaza in termocuverta (patura termica cu 3 zone de reglare a temperaturii) si functioneaza pe principiul efectului de sauna uscata, care permite atat slabirea localizata cat si globala.

Body scrub

Body scrub

Peeling corporal – are un efect purifiant si de curatare. Lasa pielea fina si catifelata. Detoxifiaza, elibereaza porii si curata celulele moarte si toate impuritatile de la suprafata. Promoveaza regenerarea pielii si hidrateaza. Ideal pentru toate tratamentele corporale de remodelare, slabire sau regenerare, are efect anticelulitic. Exfoliantul se poate folosi pentru mentinerea pielii frumoase sau in pregatirea corpului pentru tratamentele corporale.

Masaj capilar

Masaj capilar

Masajul capilar se refera la tehnicile manuale aplicate scalpului pentru a incuraja circulatia sangelui in zona si a decontracta muschi importanti implicati in formarea expresiilor faciale. Trateaza dureri de maxilar, dureri de cap, migrene, insomnie avand efect dovedit in tratarea acestor probleme, – efect antidepresiv –

Masaj lumanare calda

Masaj lumanare calda

Un masaj conceput pentru stimularea simturilor, ce foloseste o lumânare cu ceara speciala din uleiuri esentiale și unt de shea. Când ajunge la temperatura optima, ceara din lumânare se transforma în ulei, iar masajul se transforma într-un ritual de relaxare.

Masaj facial

Masaj facial

ÎIți dorești un ten întotdeauna tânăr și radiant? Atunci cu siguranță nu trebuie să neglijezi efectele pozitive pe care masajul facial le are asupra tenului.

Masaj cu pietre calde

Masaj cu pietre calde

De ce masaj cu pietre calde ?
Aceste pietre odată încălzite si aplicate pe corp oferă un sentiment de bunăstare, avand totodata și diferite virtuți terapeutice.

Masaj reflexogen

Masaj reflexogen

Reflexoterapia este o tehnica terapeutica ideala pentru toti cei care sufera de dureri de cap. Aduce beneficii in tratamentul bolilor comune, respiratorii, digestive, tulburari cardiace, circulatorii, hormonale, urinare, ale sistemului de reproducere, depresiei, durerilor de spate, durerilor musculare, artritei si chiar alergiilor.