Cateva cuvinte

Despre noi

Bine ați venit într-o oază de răsfăț și relaxare, unde toate grijile cotidiene se estompează și vă puteți bucura de momente prețioase de liniște și refacere. Spa-ul nostru,  oferă o experiență de neuitat pentru cei care doresc să se îngrijească de corp și minte.

Tratamentele noastre spa sunt concepute pentru a satisface cele mai rafinate gusturi și pentru a vă oferi o experiență de înfrumusețare și relaxare completă. Terapeuții noștri experimentați vă vor îngriji cu profesionalism și vă vor ajuta să vă eliberați de tensiunea acumulată și să vă simțiți revitalizați.

Spa-ul nostru este un loc în care vă puteți îngriji de întreaga dvs. ființă, unde vă puteți revigora trupul și mintea și vă puteți reîncărca bateriile pentru a vă continua călătoria în viață. Vă așteptăm cu drag să vă oferim o experiență de neuitat , unde vom avea grijă de dvs. în cel mai plăcut mod posibil

Ce spun clientii

Testimoniale

Review - Catalina Pop
Catalina Pop

Salon super curat, fetele sunt profi si amabile, locatie usor accesibila(locuri de parcare, stb la 1 min distanta). Preturi excelente pt calitatea oferita, diversitate destul de mare la procedurile oferite si mereu sunt si bonusuri la abonamente

Review - Ramona Leanca
Ramona Leanca

Un salon minunat! Curat, primitor, preturi foarte bune, fetele Bianca si Irina sunt foarte prietenoase si te fac sa te simti ca acasa!

Review - Ioana Alessia
Ioana Alessia

Personal foarte profi si amabil, servicii prestate la un nivel inalt si o atmosfera linistitoare recomand cu drag.

Review - Claudia Potoceanu
Claudia Potoceanu

Este un loc incredibil cu oameni minunati si cu profesionisti desavarsiti. Bianca are maini de aur. Recomand din tot sufletul acest salon.

Review - Deco Rahova
Deco Rahova

O experienta unica, personal calificat si foarte amabil. Salonul este foarte curat si ingrijit si te face sa te simti ca acasa. Preturile foarte bune si mereu au oferte si promotii super ok. Sedintele de criosauna impreuna cu masajele terapeutice au fost cele mai wow!!!!! Am dat restart intregului organism.

Review - Victoria Alexandra Diaconescu
Victoria Alexandra Diaconescu

Adoooor efectiv sa vin in aceasta locatie! Personalul este uimitor , primitor si atmosfera este una de vis! Am venit chiar si cu fetita dupa mine ( neavand in ziua respectiva cu cine sa o las) si chiar proprietara salonului impreuna cu fetita au avut grija de fetita mea Nu exista oameni mai minunati de atat! Si serviciile? W o W !!! Preturile sunt mai mult decat accesibile ( luate prin comparatie) si rezultatele pe masura! FELICITARI !!! Sper sa exite pentru totdeauna aceasta salon care pentru mine este o adevarata oaza de liniste !

Review - Sorin Vasile
Sorin Vasile
Un loc grozav pentru relaxare, detensionare și combaterea stresului, iar personalul este foarte amabil și profesionist.
Review - Cristina Mihalache
Cristina Mihalache

Personal deosebit de amabil și bine pregătit iar salonul este impecabil. De fiecare data când merg acolo reușesc sa ma relaxez și plec zâmbind. Recomand cu incredere

Review - Matei Pirvu
Matei Pirvu

Am mers la cei de la Criospa înainte de antrenamentul de haltere și am făcut criosauna. O terapie excelenta pentru sportivi. M am simțit minunat. O sa revin. Recomand !

Review - Cristina C
Cristina C

O experiență super 
Recomand
După mesajul făcut de Bianca, s-au mai diminuat durerile.
Mulțumesc!

Review - Simona Pirvu
Simona Pirvu

Recomand!!! Am incercat presoterapia și masajul, Bianca are mâini de aur. O sa revin cu drag!

Review - Oana Fifea
Oana Fifea

Energie pozitivă, personal profi, iar rezultatul obținut mă face să promit că voi reveni.

Review - Alina Constantin
Alina Constantin

Oaza de liniste si relaxare, recomand cu incredere toate procedurile puse la dispozitie!!!

Review - Nicoleta Andreiana
Nicoleta Andreiana

Personal foarte amabil, atmosfera relaxata

Scrie-ne un mesaj

Contacteaza-ne